RUMAH SEBENAR SAYA!!

Tuesday, March 15, 2011

1ST GIVEAWAY AKA CONTEST FROM ME



salam keindahan dunia:)
join GA tengah malam..
mana tau ada tuah:)
jumpa kat FB..
from..
KAK MANIS ROSMA!!
weewwwiitt~

ok,
saya dah siapkan sudoku tu..
saya peminta tegar sudoku:)
tapi takde la sampai bawak sudoku merata-rata


hehehe~

jadi selepas mengasah otak yang dah lama
tak tengok nombor ni,

wah!serius siapkan sudoku nih!!


(tak buang link,nmpak ori skit..hehehe)
letak link saya sekali,
takut orang copy..
tapi mesti leh copy nyer..
takpe la,
kalau dah rezeki mereka:)

tulisan yg cam pelik skit tu
jawapan saya..
jangan tertukar pulak 1 dengan 7 ye:)

actually 1st time buat sudoku kat lappy,
selama ni dalam buku and phone..
tapi tak menghalang apa2
dan tak memberi sebarang tekanan..
walaupun inai masih di jari..
kikiki

online sana,online sini.
kupandang kanan kupandang kiri;
siap sudah sudoku ini,
wah!ada can nak menang nih!!
:D


ni lagu khas buat akak manis:)
lagu ni sedap sangat!!



JOM TERJAH RUMAH AKAK MANIS!!
weee~

1 comments:

Faziera said...

all the best ya..^__^
follow you..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...