RUMAH SEBENAR SAYA!!

Sunday, March 20, 2011

CONTEST SAYANG SAHABAT



salam keindahan dunia:)
jom join CONTEST from..
CIK MANIS NAJWA!!
weewwwiitt~

inilah sahabat saya sampai bila-bila!!


ni pic zaman tak matang..
zaman sekolah..
ngeee~

bersempena birthdaynya yang ke-20,
saya join CONTEST ni sebagai tanda persahabatan kami..
*psstt..dia tak tahu..hihihi*

ok,
1 perkara pelik yang kami suka buat:
>kami selalu dating time cuti sebab rumah kami dekat..weee~
tapi cara dating kami lain,
kami selalu lepak tepi jalan,
kadang-kadang duduk kat tunggul kayu,
kadang-kadang kami bersila terus tepi jalan raya tu..
dah macam penganggur jalanan dah:)
kami borak dan gosip..lumrah perempuan..pffttt~
pernah jugak kami kena sound,
tapi kami buat derkk je..
hehehe~

2 persamaan kami:
>1st,dari sekolah tadika,sekolah rendah,dan sekolah menengah,
kami sekolah yang sama..
masa dapat tawaran ke sek agama pahang,
ingatkan pergi sorang-sorang,
rupanya dia pun dapat tawaran kat situ...
wah!makin best la frenship kami:)

>2nd,kami suka tengok orang handsome,
tapi tak bermakna kami gatai coz kami takde bf lagi..
we are free!!!
kalau jalan sama-sama,nampak orang handsome,
"weh,tengok,hensem tak??"
"aah laa..hensem..ngan ko sesuai la.."
"tak nak aku...putih sangat..ngan ko laa.."
"tak nak..tinggi sangat.."
begitulah sampai habis,
kami terlalu memilih
*mungkin itu sebab kami takde bf lagi..haha..who care?!*
kalau kami jauh,
kami mesej je..
"ko tau tak tadi aku nampak laki hensem.."
"yeke..kat mana?"
"masa benti kat surau tadi..dia berjemaah"
"walaweh..dah cukup syarat jadi suami mithali tu"
dan kami gelak bersama:D
oh ye,isteri KAKA madu kami..
hihihihi~

ucapan untuk sahabat
>AIN!AKU(WAWA) SAYANG KO!!!
terima kasih sebab sudi jadi kawan aku dari kecik sama sekarang..
harap kita akan tetap kawan sampai bila-bila..
terima kasih sebab ajar aku minum susu tepung masa tadika,
terima kasih sebab teman aku bila aku suka dan duka,
terima ksih sebab selalu marah aku bila aku makan sotong n udang..
ko tau aku ada alahan ngan benda2 tu,tapi aku makan jugak,
dan ko tak pernah berenti marah aku..haha..
aku nak jadi kawan ko sampai bila-bila..
ko dah janji kan nak jadikan aku
pengapit ko bila ko kawin nanti..
ko cakap,ko nak muka aku ada dalam pic kawin ko:)
oh,lupa pulak..
HAPPY BIRTHDAY!!!
ko dah 20 tahun derr~
dah tua,bila ko nak ada bf??
nanti aku carikan ko laki yang baik dan soleh,
macam yang kita idamkan:)
InsyaAllah~~

nak tag
FARAH
INTAN

TERJAH SINI JOM!!


until 30th April 2011
:)

1 comments:

Najwa Kornain Official Blogspot said...

serously, tejojol bijik mate sbb ape ? sbb,, jeng jeng jeng,,
nama saya wawa dan befren saya AIN :)
SAMA SAMA SAMA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...