RUMAH SEBENAR SAYA!!

Friday, April 1, 2011

JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM



salam keindahan dunia:)

jom join CONTEST from..
MIZZWATI.COM!!
weeeee~~

baik anda semua join,
tengok la hadiahnya..
walaweh~~

hope sangat dapat menang contest ni..
sebab teringin nak hadiahkan mak something yang SPECIAL!
ye la..asal masuk GA or CONTEST,
kalau menang pun,
mak mesti cakap..
"haii...hadiah untuk wawa je ke?untuk mak takkan takde"
dan i hanya mampu tersengih penuh makna..
sebab tak tahu nak jawab apa T___T

so,jika menang contest ni(harap-harap sangat!!)
dapatlah menghiburkan hati si ibu yang dah sekian lama membesarkan diri ini..
dapat tengok muka mak ceria bila dapat hadiah contest ni,
adalah sangat bermakna..

"mak!!wawa menang contest!!"
"alaa..bukan hadiah untuk mak pun.."
"tak mak,hadiah yang ni memang nak bagi kat mak!
ORIGINAL VANTAGE TEA SET!
mak kan suka pinggan mangkuk,cawan teko ni..
wawa hadiahkan ni untuk mak tau!"
"yeke?!hehehe..terima kasih my dear:)"

*kan best kalau situasi ni benar-benar berlaku..AMIN~*

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

KLIK ELOK2 KAT SINI KALAU NAK JOIN:)


until 30th April 2011
:)

2 comments:

Anonymous said...

hi wawa...alaalaala...baik hati wawa nie....gud luck k ;)

fadwa daud said...

terima kasih akak..
hehehe..mmg nk sangat gembirakan mak..nak sangat!!
InsyaAllah berjaya..AMIN~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...