RUMAH SEBENAR SAYA!!

Wednesday, April 6, 2011

KRAF MALINJA GIVEAWAY



salam keindahan dunia:)
jom join GA from..
KAK MANIS MAL!!!
wwweeewwwwiiittt~

ok akak..
firstly,nak ucapkan..
SELAMAT HARI LAHIR!!
HAPPY BIRTHDAY!!!
EID MILAD SA'ID YA UKHTI!!

semoga dirahmati selalu..
semoga segala impian akak tercapai..
lagu ni untuk akak:)




secondly..
SELAMAT MELAHIRKAN CAHAYA MATA!!!
insyaAllah,semua akan berjalan dengan lancar..
waaa..bestnya nak dapat orang baru..
semoga baby yang lahir menjadi anak yang baik,
insan yang berguna,
dan comel macam mama dia:D

anak soleh Rahsia Kebahagiaan Rumah Tangga
AMIN YA RABBALALAMIN~~

ok,cadangan meningkatkan business akak:
1.dalam blog akak tu,akak bolehlah letak gambar kraf yang akak hasilkan.
letak banyak-banyak,sebab pengunjung akan tertarik bila tengok kraf2 yang cantik tu!kalau saya pun,mesti rambang mata bila tengok kraf yang comel2 tu..

2.banyakkan entry tentang kraf yang akak buat,
contohnya,bila ada tempahan dari pelanggan,
sebelum akak post,akak buat dulu entry pasal tempahan tu...
amin pic dari setiap sudut dan letak dalam entry..

3.harga,biasalah kan bab2 ni..
kena letak harga yang berpatutan:)
so,pelanggan akan selalu ingat,
kraf yg akak hasilkan berpatutan dan berkualiti:)

4.ni saya saja tambah2,hehe..insyaAllah berguna..
akak upgrade setiap barangan yang akak hasilkan,
maksudnya,akak bukan buat barangan yang sama je..
buat kraf yang baru,yang orang lain jarang buat,
macam bekas isi barang kemas,sarung psp,
sarung broadband,tempat alas mouse..
hehehe..ni saya cadangkan je:)

uuiii..'ter'panjang la plak..hehe
ok,nak tag:
NADIAH
INTAN

TERJAH LAJU-LAJU KAT SINI YE!!


Kak Mal manis tiada taranya,
teman setia suami tercinta,
menunggu insan pembawa ceria,
semoga business gemilang hendaknya:)

AMIN~

until 7th May 2011
:)

1 comments:

Kraf Malinja said...

salam :) terima kasih sudi sertai GA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...