RUMAH SEBENAR SAYA!!

Wednesday, August 3, 2011

KONTEST MENANG DUIT RAYA!!salam keindahan dunia!!
jom!jom!jom!!
reramai join CONTEST from..
PUAN BEE MANIS!!
weeewwiitt~

orait!
kalau nak tahu,antara hadiahnya ialah
DUIT RAYA!
dan
VCO!!

tahu apa VCO?
CO adalah ”Virgin Coconut Oil” atau minyak kelapa dara. Sebenarnya, minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum.

Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian.

Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia.

Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.

”Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia”
Dr. Bruce Fife
Director of the Southern Colorado

Virgin Coconut Oil - Softgel Capsules

Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst :

ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.

NFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET :)

okeh,
TERJAH SINI RAMAI-RAMAI YOK!!

until
25th August 2011
:)

hadiahnya kat sini

Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh Myglobalnetwork, UpProfits , Agent Top up , Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat , Esempoi , juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa , ctHoney kraft , ummieross , malaysianetworks.com , Dins Blog , kak ros , BEAUTY KOREAN LENS.

2 comments:

puanbee said...

terima kasih ye adik manis :) hehe ada pertambahan sponsor kalau rajin uodate ye

ijat_asni said...

good luck untuk contest ni
nice blog too

^_____________^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...