RUMAH SEBENAR SAYA!!

Friday, June 29, 2012

A GiveAway

salam keindahan dunia:)
jom join GA from..
weewiiittt~

orait..

until
31th July 2012
:)

CONTEST : TEKA DAN MENANG BY CIK SHAKIRA


salam keindahan dunia:)
jom join Contest from..
weewwiittt~

hmm..wawa teka bilangannya..
65!!
betul tak?betul tak?
hehehe..

nak tag

ok,

until
14th July 2012
ops..diawalkan..
7th July 2012
:)

Friday, June 15, 2012

1st SPECIAL GIVEAWAY CONTEST by Qaleshya Umairah


salam keindahan dunia:)
jom join GA Contest from...
wweeewwiiittt~~

ok, syarat lain dah dipenuhi,next!
my love story :)

ni saat-saat manis masa birthday saya..
masa kat PLKN, 4 tahun lalu..

*cerita bermula*

"hari ini hari jadi saya, tapi sorang pun tak wish kat saya sejak pagi lagi.. takpe,mungkin diorang lupa sebab sibuk dengan aktiviti kat PLKN yang tak pernah berhenti.. so,i taught that was a normal thing.. lepas sarapan dan aktiviti pagi, kami berkemas, pakai baju kelas..dan masih tiada sesiapa yang wish..H ATI DAH MULA RASA KECEWA SKIT..

dalam kelas,sebelum start,cikgu Zu panggil nama saya,
"Fadwa,keluar ke depan jap.."muka serius gila..
"awak buat apa malam tadi kat belakang dewan makan?"
"haaa??"saya mula buat muka pelik,macam kura-kura hilang cengkerang dia,
"awak ingat saya tak nampak awak dating ngan pelatih wira kat sana semalam??"
dalam hati saya "bila masa pulak aku ada boyfriend,setahu aku,aku single.."
cikgu dah start buat gaya polis..
satu kelas diam...
"tapi cikgu..semalam saya dalam dorm,tido.."
mulut mula menjalankan tanggungjawab, membela diri!
"habis tu awak ingat saya ni buta?!rabun?!"

saya tengok muka budak2 kelas semua terkejut..tak pernah cikgu Zu tengking saya sampai macam tu sekali..saya dah rasa nak nangis dah..takut..malu..semua ada..

paling buat saya sedih bila..
budak lelaki yang saya selalu usha tetiap hari, satu kelas ngan saya!!
dan ini bermakna dia menyaksikan segala-galanya!!
waaa!!
tidak!!malunya!!
dah la saya minat dia, (tapi tak pernah bagitau, segan!)
tetiba pulak kena bantai ngan cikgu sampai camtu sekali..
padahal saya tak buat apa-apa pun..

"sekarang,awak amik marker ni,
tulis kat paper board tu.
"SAYA DATING SETIAP MALAM BELAKANG DEWAN MAKAN"
"tapi cikgu...."
"tulis!!"sekali lagi cikgu tengking..
air mata saya,takyah cakap la..berjurai-jurai..
dalam hati "apa dosa aku..huu:("

dengan malunya,saya pun selak paper yang 1st,
nak start tulis la kononnya..
tiba-tiba terserlahlah tulisan di sebalik paper tu..
"HAPPY BIRTHDAY YANG KE-18 FADWA!!
BIRTHDAY's GURL OF THE DAY!!!"

siap ada bunga-bunga sekali..

satu kelas tepuk tangan..jerit-jerit..cikgu, budak2 dorm saya, dan paling best..
my smart boy pun tepuk tangan dan gelak..
ok! sangat sweet dia gelak~
dan mereka semua nyanyi happy birthday untuk saya,
dalam bahasa Melayu, Inggeris, Tamil dan Cina.. kata 1 Malaysia kan? :)
heeee~saya sangat malu..
malu sebab nangis,malu sebab hari tu birthday saya..
cikgu peluk saya,
"sorry ye,budak dorm awak yang suruh..:)"
sepantas kilat saya cari muka diorang, dan dengan selamba, diorang gelak..
siap buat peace lagi..
chis!!
dan yang lebih awesome,bila waktu rehat..
boy yang saya selalu usha,tegur saya..
weee~
hatiku berbunga2,tapi berlagak cool..
perempuan mesti cool ok!
"happy birthday ye:)"tu ayat pertama dia..
"thanks":)
"dulu sekolah mana?"dia tanya..
"em, sekolah.... "
dan kami terus berborak..............................................
:)
sekarang,dia,FAIZRUL..adalah milik saya..chewah!!
semoga hubungan ini terus kekal seindah pertemuan kami
yang tak pernah disangka.
terima kasih awak..

ow,it so sweet!!

*cerita tamat*
............................................................................................................

ok,

until 23 Jun 2012
:)

Wednesday, June 13, 2012

Exclusive Giveaway!!..Kain Pasang Raya 2012..


salam keindahan dunia:)
jom join GA from..
until
15 Jun 2012
:)

Thursday, June 7, 2012

KAKLONG 1st GiveAway!


salam keindahan dunia semua:)
sekian lama tak join GA,
this is the 1st GA for this year, i guess..
so, jom join GA from...
weewwiiittt~

ok, nak join,

until
7 July 2012
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...