RUMAH SEBENAR SAYA!!

Tuesday, August 20, 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

salam keamanan semua. baiklah, kali ini bukan sebarang GA. GA ini satu perjuangan. selaku peminat tegar teddy bear bersaiz XXXXXXL, perjuangan ini perlu diambil serius. *ok, semakin tak terkawal nampaknya.. cool~ cool~) sebelum itu, jemputlah datang ke teratak utama saya BUNGA KAT TAMAN TEMAN!!
Ok, GA Awesome ini telah dianjurkan oleh Si Manis Farisha!! Wewwiit~~ mai nak habaq sikit apa yang istimewa tentang GA ini. ok, GA ini menjanjikan hadiah yang sangaaatttttt best! aku pulak yang teruja.haha.
1 x Top Referral
(Teddy Bear Dark Brown 1.2 Meter berharga RM180)
 
1 x Entry Kreatif
(Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM160) 
 
 
1 x Pemenang Bertuah
(Teddy Bear Putih 0.8 Meter berharga RM120)
 
 
5 x Pemenang Hadiah Saguhati 
(4pcs Keychain setiap seorang)
(Keychain Teddy Bear Happy Family bernilai RM 80) 
 
Hmm bercerita tentang teddy bear, aku pernah berbicara tentangnya dalam post INI dan INI JUGAK! Jadi, sudilah kiranya si penganjur membantu saya menambah bilangan kawan teddy bear saya, almaklumlah mereka ni suka berkawan. 
oh ya, dah penuhi semua syarat jugak..hihihi.. dah copy link awak beri di bahagian sidebar,share di facebook dengan puisi berserta gambar ini, KLIK SINI UNTUK LIHAT DI FACEBOOK
Gambar: It's not how good you are, It's how good you want to be !!
boneka gebu. 
dicipta buat peneman tidur si kecil,
penawar hati yang terpencil,
mainan ramah yang cukup berhasil.

jangan angkuh boneka.
usangmu akan menjengah,
usia anak itu kian bercambah,

mungkin kau hanya jadi indahnya memori
bila dia ketemu kau

dalam kotak di dalam almari

Wahai si penganjur, 
hari-hari pi blogwalking
contest tak menang takde untung
harap kali ni tuah mendamping
boleh usung teddy bear satu kampung!!

teddy bear besor susah nak dapat,
sanggup diusung walaupun berat,
jangan risau,saya kan kuat,
pasti dijaga penuh cermat!

comel teddy bear sweet gayanyer
sepadan dengan empunya blogger
saya tawarkan utk menjagenyer
so,apa lagi?pilihlah sayer!!!
^_^
Wah, berpantun pula aku malam-malam ini.. hehe..teddy bear punya pasal. Kepada sesiapa yang berminat untuk bertarung, boleh klik banner atau KLIK SINI! sehingga 9 September sahaja tau! lekas!lekas!
~PRAY FOR EGYPT AND SYRIA~

24 comments:

DIARI FARISHA said...

Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

DIARI FARISHA said...

Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

Starniea_Ahaaw said...

Salam perkenalan dan good luck...

Jemput join GA saya jgak....

http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

alieff said...

Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
Nice one. Good luck ya tuan blog!

Jemput singgah blog alieff:
MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

Ummimanje said...

Salam perkenalan dan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

Comelnya entri, blog pun cantik.. :)

DIARI FARISHA said...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

ain. said...

goodluck :) dari GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

Miss Anonymous said...

Singgah sini, dari segmen yang sama.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini, dari segmen yang sama.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

ain. said...

Jm join GA ni :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

Artiqa Horvejkul { IKA } said...

good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ? nice blog btw :)

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


jom join G.A yang gempak ni. banyak hadiah menarik:

http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

ain. said...

Jm join GA ni :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yang sama ) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Btw, let's join this super duper awesome giveaway ! Hadiah gempak belaka :D

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR BESAR )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( TOPUP GIVEAWAY )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

sya isya said...

Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

farra anuar said...

Hi . kita singgah sini . hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

wada :) said...

dari GA yang sama :)

http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

AkmaFaizal said...

Assalammualaikum...BW ke sini dari ga yang sama http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besaq tu. Aamiin :)

Cik Nieda Norainida said...

singgah dari segmen yg sama..

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

syafawatIkmal said...

Hye.. Dtg mjengah dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Good Luck yew ;-)

farra anuar said...

Hi . Goodluck untuk esok taw :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...