RUMAH SEBENAR SAYA!!

Thursday, August 29, 2013

The Longest Giveaway Ever by Ain

Salam keamanan semua. Jom teruskan melibatkan diri dalam GA yok. ok, sebelum itu, jemputlah datang ke teratak utama saya, BUNGA KAT TAMAN TEMAN.!! 
baiklah, GA kali ini tampa istimewa kerana penganjurnya muda lagi, bak kata orang, kecil-kecil cili padi gitu. Ni yang semangat nak join nih, menyokong pelapis-pelapis blogger terbaik Malaysia. keep it up dik manis. oh ya, penganjurnya ialah CIK MANIS AIN!! weewwwiit~~


Dah selesaikan semua syarat kecuali part twitter tu, maaf ye dik, saya tak ada akaun twitter.. T__T
Memandangkan saya telah selamat melepasi semua peperiksaan besar, UPSR, PMR, SPM, STPM, dan juga peperiksaan di universiti, Alhamdulillah.. sedikit tips untuk adik manis ni-
Sebelum melangkah ke medan itu, 
Betulkan niat ikhlas selalu, 
 Kucuplah tangan ayah dan ibu,
Semoga kejayaan kekal bersamamu.

 Terbahak-bahak si anak kutu,
Melihat kucing makannya dicatu,
Senjata Ain doa yang satu,
Tadahkan tangan mohonlah restu.

Dipandang kanan dipandang kiri,
melihat rakan tekun sekali,
Tumpukan perhatian, kuatkan hati,
5A pasti engkau miliki.

Ini kesilapan yang sering berlaku,
Menyemak jawapan selepas peperiksaan,
Jangan disemak soalan itu,
Terus maju jangan ketinggalan.

Dari Johor datang bertandang,
sebelum si adik ke medan perang,
doa akak tak pernah hilang, 
semoga jihadmu tidak kecundang ^_^

Cepat! tarikh tamat sehingga cukup 250 orang atau 20 Disember 2013. lama tu! yok cepat yok!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...