RUMAH SEBENAR SAYA!!

Friday, October 25, 2013

Mini Giveaway #2 By Nabila Medan


CLICK BANNER!!

Mini Giveaway By Nabila Medan


CLICK BANNER!!

Wednesday, October 23, 2013

Eymasu l segmen pou bahagian 2


jom join GA 
from...

Easy Peasy Giveaway by FD Part 2


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Set Shawl Cinta Jannah x 2, Dress x 2, Inner Magic + shawl x 3, Topup RM30 x 1, Topup RM10 x 1, Topup RM5 x 1, Novel Love You Mr. Arrogant x 1, Button Badge Blogger x 6, Inner Bawal x 5, dan Miniature Watch x 1

Easy Peasy Giveaway dianjurkan oleh Fatin Diana dan disponsor oleh Fatin Diana, Liliy Scarf, Blog Ieta, Daily Dress, Rubiey Scarf, LAC Touch Boutique, Miniature watch Malaysian Seller, dan Afifah Anuar.

Tamat 8 Nov 13, 10 malam

hadiah yang diingini
Dress
Topup RM 30
Miniacture Watch

Giveaway Jom Menang


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013

Monday, October 21, 2013

Giveaway Kecil-Kecilan By Faris


from..


Sunday, October 20, 2013

Giveaway : Saya Nak Free Novel! By Hidayah


jom join GA from..
weeeewwiiittt~~


maaf saya memang tiada akaun twitter..
tapi saya dah follow awak. hihihi
follower ke 654 ^_^

sehingga 1/12/2013

Wednesday, October 16, 2013

Duo Giveaway by Aliya & FD


jom join GA from....

last minit ni.. maklumlah.. baru boleh online..
hahaha
oh, dah selesaikan semua syarat. 
tapi maaf saya tiada akaun instagram dan twitter.. maaf.. maaf..


TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI. TUAH IPHONE 5S PULA BAGAIMANA?

bercerita mengenai Giveaway awesome ini, saya dengan lajunya menaip itu ini di blog ini. semangat! hahaha.. kepada sesiapa yang nak join, boleh KLIK SINI!! 
baiklah, Giveaway ini bukan sebarangan. hadiahnya juga bukan sebarangan. 
IPHONE 5S dan HADIAH DARIPADA PENAJA BERNILAI LBIH DARI RM7000!!  jom!jom!


apa yang penting sekarang ini, kepada semua wanita di luar sana, anda kena tahu tentang ini.
SET BERSALIN SHAKLEE!!
haaa..walaupun saya belum berkeluarga, tapi insyaAllah akan punya sebuah keluarga, akan punya cahaya mata..amin..amin.. mana ada orang tak nak berkeluarga ye dak? jadi saya juga perlu ambil tahu tentang produk terbaik ini. 
ini bukan sebarangan produk, bukan saja-saja nak promote. tak percaya, baca komen dan cadangan daripada pakar perubatan ini. (mohon copy dari pihak penganjur ^_^)

so, siapa yang berminat boleh ke sini!

orait.. haha..tiba-tiba rasa tak sabar nak bercahaya mata.. sabar-sabar.. tunggu sahaja.. :)
baiklah, ini satu cerita menarik tentang penganjur. oh, blog beliau penuh dengan info-info buat ibu-ibu. seronok nih baca!  
tetapi dari satu sudut yang berbeza, laju air mata ini menitis membaca segala rentetan perjalanan hidup yang dialami si jantung hati mereka, Ibrahim. siapa sangka, sebesar-besar ujian yang menimpa si kecil ini, dia masih mampu bertahan sehingga kini.. Subhanaallah. sesuai benar nama indah itu dengan dirinya.
ibrahim menyusu
mohon copy juga..
hati saya sayu, jadi kagum.. kagum dengan ketabahan Ibrahim.. kagum dengan kekuatan yang dimilikinya, yang dimiliki bonda dan ayahandanya. Alhamdulillah kini dikhabarkan Ibrahim semakin sihat. sudah mampu tersenyum, sudah punya pelukan bondanya. AllahuRabbi!! indah sungguh ciptaan-Mu Yang Esa. 
walau perkenalan ini hanya di alam maya, namun kasih sesama Islam ini tak pernah punya batas. doa saya hanya satu, semoga Ibrahim terus sihat seperti kanak-kanak lain, semoga Ibrahim terus ceria di samping bonda yang telah banyak berkorban buatnya. semoga Ibrahim terus punya kekuatan untuk membesar dinaungi hidayah-Nya. Amin.. Amin.. Amin.. 

Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com



SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."


'Giveaway 'Convocation' Sunsweetz ~OCTOBER 2013'


jom join GA from...
wuhuuuu!!


sehingga 31/10/2013

FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER

orait..
jom join GA from..
blogger baru..
wuhuuuu!!!!


sehingga
5/11/2013

blog sgt nice dan laju loading..
i like!!
owh! jemput la datang ke blog rasmi saya naa
kat sini ni

Segmen Up-kan Follower dan Menang Hadiah!

SEGMEN UP-KAN FOLLOWER DAN MENANG HADIAH


*KLIK BANNER*

Syarat-syarat penyertaan:
1. Copy paste coding dan letakkan kedalam entri anda.
2. Klik iklan untuk fiqa. [KLIK]
    *satu je pun. tak banyak. :3
3. Ikut syarat sponser:

4. DONE! cukup la tu kan syarat nya. so simple meh. KLIK SINI UNTUK KE SEGMEN!
SELAMAT MENYERTAI SEGMEN DAN MENAMBAHKAN FOLLOWER!

Due Date Segment:
a week, from 11/10/2013 to 16/10/2013 (any changes will be inform later)

Giveaway by Menjual Novel Melayu Giveaway by Menjual Novel Melayu



JOM JOIN GA FROM..


SEHINGGA 
24/10/2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

Thursday, October 10, 2013

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 3

jom oin GA from..


sehingga
19/10/2013

Tuesday, October 8, 2013

Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot

Click Banner untuk JOIN



SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog sponsor
3. Like and share fanpage sponsor
4. Buat entry bertajuk 'Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot'
5. Copy paste kod dibawah ke dalam ruangan HTML anda
6. Hantar penyertaan ke ruangan komen entry nie sahaja
7. Giveaway akan tamat pada 10 November



follow blog:



like fanpage:


 share page:



SHARE ALBUM
1
2
3
4


follow instagram


like picture & komen 'Gudluck' (peserta GA dikira berdasarkan jumlah komen)


Pemilihan pemenang berdasarkan:
- Top Reffreral
- Random

SENARAI HADIAH




Monday, October 7, 2013

MINION - MINI GIVEAWAY CONTEST by DUNIA ZUMAL

jom join GA from..
wuhuuu


sehingga
3/11/2013

Sunday, October 6, 2013

Lucky Draw By NadyaBubble

KLIK BANNER
salam semua....
jom join GA from...
wuhuuu...
dah buat semua syarat..
tapi saya tak ada twitter... 
maaf ^_^

follow blog, done!



like page, done!

follow instagram, done!



cepat semua
sehingga 15/10/2013

Tuesday, October 1, 2013

Giveaway Butik Comel Collection

KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

Short GA: My Lucky Followers


jom join GA from..
wewwwiitt..

ok

sehingga 7/10/2013

SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750


jom join GA from...
NABILA MEDAN!!!
wewwitt...


sehingga 10/10/2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...